pon - pet: 12 - 20 subota: 12 - 18 nedjelja: zatvoreno
Trg Franje Tuđmana 3, 21312, Podstrana

Sve cijene izražene na stranici odnose se na vožnju do disco kluba Gaudeamus (Posušje) i natrag. Za ostale upite molimo nazovite nas.O NAMA

Bat enterprises je tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem vozila, taxi prijevozom I organizacijom jednodnevnih izleta.  U svom višegodišnjem iskustvu prijevoza putnika Bat enterprises je stekao preko 1000 zadovoljnih klijenata diljem RH. Uočivši nedostatak kvalitetne taxi usluge Bat enterprises je u travnju 2018 godine osnovao svoju filijalu Bat taxi.

Počevši kao maleno taxi poduzeće s tek četiri vozila Bat taxi je u samo nekoliko mjeseci znatno proširio svoju flotu te sada sa svojih 40 vozila raspoređenih u Split, Zagrebu, Dubrovniku, Zadru spada u jedne  od najkonkurentnijih I bržerastućih taxi poduzeća na području RH.

NAŠ TIM

Naš tim je mnogobrojan i zbog zaštite osobnih podataka nećemo objavljivati njihova imena. Prilikom dolaska po vas (naše drage putnike) svaki vozač će se predstaviti tako da ćete znati tko vas vozi.

Bitno je naglasiti da se naše osoblje rigorozno provjerava prilikom zapošljavanja. U tvrtki BAT TAXI stvaramo dobru i pouzdanu suradnju sa klijentima tako da ništa ne prepuštamo slučaju.

ONO ŠTO JE VAŽNO!

NAŠE OČI SU UVIJEK NA CESTI

Naši vozači su provjereni, dobro obučeni, odmorni i koncentrirani na sigurnu vožnju. Sigurna vožnja je najbolja vožnja – naš moto.

NAŠA VOZILA IMAJU DOBRE PERFOMANSE

Osim što naša vozila imaju dobre perfomanse, redovito se servisiraju. Još jedna činjenica koja utječe na kvalitetu vožnje je čistoća. Naša vozila redovito čistimo kod naših partnera koji su pravi majstori u svom poslu

NAŠE OSOBLJE JE LJUBAZNO

Kultura, ljubaznost, smirenost i predanost željama putnika glavne su karakteristike našeg osoblja.